Autumn ๐Ÿ‚

In Greek mythology the Horae, Horai or Hours were the GoddEsses of the seasons and the natural portions of time. The word Horae comes from the Proto-Indo-European stem *Hioh1-r- meaning “year.” The earliest written mention of Horai is in the Iliad, where they appear as keepers of Zeus’s cloud gates. Carpho or Xarpo was the GoddEss of Autumn who brings food and was in charge of ripening and harvesting, as well as guarding the way to Mount Olympus and letting back the clouds surrounding the mountain if one of the gods left. In Indian mythology, autumn is considered to be…

You must be logged in to view this content Press Here

Author: Asher Elle

I speak love because I speak truth and have sought long and hard to discover it through the shedding of untruths. So sad that few want to hear it and can not resonate with the love that is the base element in the hardness of truth. The core of love is not soft and fluffy. It is raw and sharp. People can not love because they can not speak in truth. They fear both because both are fierce. Every lie that is nurtured consciously or un, walls us from the real reason we are here. To find and become love through truthโ€ฆ..๐Ÿ’‹

Comments are closed.

en_USEnglish
%d bloggers like this: