Vatican โœ๏ธ๐Ÿช“

The Vatican makes you pay them taxes through subconscious affirmation with its very name. VAT means Value Added Tax + I can, the VAT eye of Cain. Ewe keep filling up their Holy See/Sea vessel that should remain empty! Butt ewe all just wanna be sitting in and rowing their sit-us-in-ship by being a city-sin believing in the Vatican Sin City. Why did you think a symbol of the Vatican is the Chi (who)/Key ROW! The Chi Rho is one of the earliest forms of Christogram, formed by superimposing the first two (capital) letters chi and rho (ฮงฮก) of the…

You must be logged in to view this content Press Here

Author: Asher Elle

I speak love because I speak truth and have sought long and hard to discover it through the shedding of untruths. So sad that few want to hear it and can not resonate with the love that is the base element in the hardness of truth. The core of love is not soft and fluffy. It is raw and sharp. People can not love because they can not speak in truth. They fear both because both are fierce. Every lie that is nurtured consciously or un, walls us from the real reason we are here. To find and become love through truthโ€ฆ..๐Ÿ’‹

Comments are closed.

en_USEnglish
%d bloggers like this: