Uber Eruv โœก๏ธ ๐Ÿš•๐Ÿ’จ (part 2)

Subscribe to continue reading Subscribe to get access to the rest of this post and other subscriber-only content. Type your emailโ€ฆ Subscribe

You must be logged in to view this content Press Here

Author: Asher Elle

I speak love because I speak truth and have sought long and hard to discover it through the shedding of untruths. So sad that few want to hear it and can not resonate with the love that is the base element in the hardness of truth. The core of love is not soft and fluffy. It is raw and sharp. People can not love because they can not speak in truth. They fear both because both are fierce. Every lie that is nurtured consciously or un, walls us from the real reason we are here. To find and become love through truthโ€ฆ..๐Ÿ’‹

en_USEnglish
%d bloggers like this: